Sveriges lyxigaste

porrbio i Göteborg

 

Välkommen till Sveriges lyxigaste porrbio i Göteborg! Vår fräscha nyrenoverade lokal är nytänkande i sin utformning med väl valda element för ett oförglömligt besök. Aldrig har du upplevt en porrbio likt denna i Sverige. En fräck design utrustad med hygienisk metall som reflekterar lampornas färgade ljus som lyser upp lokalen. Ekandes i gångarna hör du den förföriska musiken bulta, medan du lockas och hetsas upp av stönen från våra åtta tv-apparater som spelar modern porr. Detta är den ultimata platsen för exhibitionister och voyeurer att utforska alla sina sexuella fantasier, eller er som diskret vill möta upp med främlingar i lokalens mörkerrum och gloryholes.

 

Hållbar design för en välstädad upplevelse

Klubben är unikt designad och byggd från grunden med hygien och hållbarhet som ståndpunkt. Alla gloryholes och väggar är gjorda i metall eller målade med industriell svart färg som används i operationssalar. Det slitstarka materialet tillåter oss hålla en fräsch lokal och vi utlovar alltid en välstädad klubb vid alla dina besök. Personalen är noggrann med att kontrollera och städa under dagen så att det trots många kunder håller sig fräscht och rent.

 

Positionskuddar och knäskydd

Utspritt över lokalen finner du positionskuddar som även fungerar perfekt att använda som knäskydd vid ett gloryhole. Positionskuddarna är täckta med ett vattenfrånstötande tvättbart täcke för god hygien och enkel rengöring.

 

Handdukar i olika storlekar

Istället för handtorkpapper delar vi ut handdukar till varje besökare. Det finns även handdukar placerade på hyllor inne i klubben. Handdukarna kommer i två olika storlekar för att torka sig själv eller göra rent ytor innan och efter en skön stund. När du är klar med handduken lägger du den i en av de tre tvättkorgarna utplacerade i lokalen.

 

Exhibitionistiskt utformad

Med rytmisk musik, speglar, fönster och färgat ljus har vår porrbio en erotisk och upphetsande puls. Speglarna och fönstrena är strategist placerade så att man skall kunna visa upp sig för andra utan att de deltar i sexakten. Perfekt för exhibitionister och voyeurer att leva ut sina vildaste sexfantasier på ett säkert sätt!

 

Inkluderar återbesök hela dagen

Förutom att du får besöka en fantastisk sexuell oas ingår det även återbesök hela dagen! Om du inte får nog, eller om du känner att du behöver gå ut för att ta en nypa luft är du varmt välkommen hela dagen. Kvittot är din biljett och gäller fram till stängning enligt våra ordenarie öppettider samma dag som du löste entréavgiften.

 

Vuxenkuls porrbiografer i Göteborg

Club Deluxe drivs av Vuxenkul och är en av våra två porrbiografer i Göteborg. Vår andra porrbiograf ligger centralt på Backaplan och är en välbesökt och omtyckt traditionell porrbiograf med tv-bås, gloryholes och mörkrum. På Backaplan kostar en bioentré 180kr medan en entré på Club Deluxe kostar 250kr. Båda porrbiografer håller hög standard men Club Deluxe är på en helt ny nivå. Därav det högre priset.

Club Deluxe ligger diskret i ett industriområde bakom Stigs Center. Det är sällan folk som andra än klubbens kunder som cirkulerar i området på kvällen vilket gör ditt besök diskret och säkert.

 

Vad utmärker en porrbio?

Porrbio är ett generellt begrepp och innefattar egentligen alla sexklubbar dit alla är välkomna och där det spelas porr. På Club Deluxe finns det tre stycken större bioskärmar där det spelas heteroporr på den ena, transporr på den andra och gayporr på den sista. På dessa skärmarna kan man inte byta film utan det rullar porrfilm hela dagen

Vi har även 5 stycken mindre skärmar utspritt över porrbion. På dessa skärmar kan kunden själv byta mellan 1000+ porrfilmer.