Swingers

Club Deluxe är en sexklubb dit många vänder sig för att ha sexuellt umgänge med likasinnade. Vårt klientel är otroligt blandat med alla olika könsidentiteter, sexuella preferenser och relationsstatusar. Just därför vänder sig många swingerspar till oss. Vår lokal är perfekt utformad för swingers att ha sex ifred, med folk som kollar, eller för att ha sex med andra swingerspar.

Vårt populära exhibitionistrum, även kallat fönsterrummet, används flitigt av swingerspar. Här kan du låsa dörren om dig, men exponeras av två fönster där klubbens andra besökare kan titta in i rummet och se det som sker. Rummet är en populär attraktion bland besökare som njuter av voyeurism och exhibitionism. Nu kan du ha sex ostört samtidigt som andra ser på. Ser ni någon eller några utanför som ni gillar? Öppna bara dörren och låt dem göra er sällskap! Inne i rummet hittar ni en knullsäng, även kallad tantrasäng, utformad för att göra sex bekvämare och skönare. Tantrasängen här även positionskuddar för att hjälpa er att utforska nya spännande sexställningar.

 

Vad betyder Swingers?

Swingers kommer från begreppet swinging – en livsstil som innebär att du deltar i sexuella akter med fler än en partner. En person som deltar i dessa sexuella umgängen kallas swinger, och ett par som deltar kallas dessa swingers. Ofta när swingers träffas gör de det på bestämda tider och platser. Antingen på en swingersklubb, en porrbio eller en hemmafest. För många blir swingerslivet en extra flamma i deras förhållande och träffarna upprepar sig ofta. Swingersklubbar, porrbiografer och liknande event är alla välkomnande av nya par som bara vill testa eller komma när lusten faller in.

 

Swingers på Club Deluxe

Hos oss vill vi att alla ska känna sig välkomna varje dag. Vissa dagar har vi speciella temadagar. Dessa temadagar går ut på att fler likasinnade människor finns på plats samtidigt. Några av de teman ni har att se fram emot inkluderar teman som swingersfester, trans- och crossdresserkvällar, gaykvällar, extended nights med förlängda öppettider där alla är välkomna och såklart par- / swingerskvällar. Dessa event kommer alla att annonseras på sidor som bodycontact och darkside samt skrivas in i vår kalender.

På swingerskvällarna är endast par och en +1 per par välkomna. Alla som vill dyka upp föranmäler sig och betalar i förskott. När ni betalat så kommer ni att erhålla en bekräftelse per mail med er inträdesbiljett. Kvällen börjar 19:00 och håller på fram till 23:30. Totalt finns det biljetter för 25 par under parkvällarna.

 

Hur blir man medlem på en swingers club?

Alla swingerskubbar har olika regler och system för att deras besökare skall trivas och vara bekväma. De flesta klubbar har en variant av medlemskap. Det betyder att du ofta måste vara medlem i klubbens förening för att få vara med på deras event. Generellt sett är det svårt för singelkillar att bli medlemmar i en swingersklubb då det oftast redan är många på kö, och för att singelkillar är överrepresenterade i förhållande till antalet par och singeltjejer. En swingersklubb strävar för det mesta efter att ha en så jämn fördelning av besökare som möjligt.

För att bli medlem brukar man oftast börja med att ansöka på swingersföreningarnashemsidor. Par och kvinnor har lättare att bli medlemmar än ensamma killar. Efter att klubben har utvärderat informationen du angett i din ansökan kommer du få ett svar.

Tips: När man skickar in er ansökan till en swingersklubb är det bäst att det professionellt och utförligt förklara vem du eller ni är. En swingers club är inte intresserad över hur stort penisdu har, hur duktig du är på att utföra oralsex eller hur många du har tagit till orgasm. Det de letar efter är avslappade och respekftulla personer.

 

Vad är skillnaden på Swingers club och porrbio/sexklubb

Den största skillnaden mellan de två klubbarna är att swingersklubbar ofta kräver medlemskap för att vara med, vilket de flesta porrbiografer och sexklubbar inte kräver. På porrbiograf och sexklubb är alla välkomna när som helst.

 

Är swingerklubb och sexklubb lagligt?

Vi har haft kunder under åren som undrar om swinger- och sexklubbar verkligen är lagligt. Självklart är det lagligt, annars hade inte dessa klubbar funnits. Sverige är otroligt hårda och duktiga när det kommer till organiserad kriminalitet och det säger sig själv att dessa klubbar hade blivit nedstängda illa kvickt om det fanns någon olaglighet. På en sexklubb sker all sex med samtycke och det sker ingen transaktion eller utbyte mellan parterna som medverkar i sexet. Det enda du betalar är en entréavgift för att tillträda lokalen, precis som alla andra har gjort som befinner sig inne på klubben. Prostitution är strängt förbjudet och vi jobbar aktivt mot sexuellt exploatering och människohandel tillsammans med Polisens traffickinggrupp.

 

Swingers Night på Club Deluxe

Kom och upplev en unik kväll med upp till 20 andra par! Detta är en exklusiv kväll dit endast par + 1 extra person är välkomna. Max 60 personer (20 par + 20 vänner).

Insläpp börjar 19:00 och när du anländer erbjuds du en alkoholfri fördrink samt en genomgång av lokalen. 19:30 fram 23:30 är det fritt fram att nyttja klubbens alla välvalda attiraljer.

Notera att du måste förboka din parbiljett och säkra er plats i förväg. Kommer ni med en +1 betalar denne sin biljett på plats. Ni måste komma som ett par eller som ett pars +1 för att få tillträde till klubben under dessa evenemang. Inga singlar tillåts. Biljetterna är inte återbetalningsbara.